<<< Προηγούμενη σελίδα

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 -
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΣΧΑΣ, ΡΩΣΙΑ

 

Τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή
Στοματολογίας Γιώργο Λάσκαρη στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας

 

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε πανηγυρική τιμητική εκδήλωση στην Ακαδημία Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ιατρικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου της Μόσχας στη Ρωσία, για τον Καθηγητή Στοματολογίας Γιώργο Λάσκαρη, με αφορμή τη μετάφραση του αγγλικού βιβλίου του "Periodontal Manifestations of Lοcal and Systemic Disorders" στη ρωσική γλώσσα. Τη μετάφραση έκανε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μόσχας Αλεξάντερ Γκρουτζιάνωφ.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Καθηγητής Α. Κνpakοv, που παρέδωσε στον κ. Λάσκαρη και τιμητικό δίπλωμα του πανεπιστημίου, η Κοσμήτωρ της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μόσχας Καθηγήτρια Irina Makeeva, ο Καθηγητής Γκρουτζιάνωφ και 3 ακόμη Καθηγητές, που τόνισαν τη μεγάλη συμβολή των βιβλίων του Γιώργου Λάσκαρη στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, τη διεθνή καταξίωση του συγγραφέα και την προβολή της ελληνικής Στοματολογίας. Στη συνέχεια ο κ. Λάσκαρης έδωσε διάλεξη με θέμα "Νέα κριτήρια εξαλλαγής της λευκόπλακίας του στόματος".
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 300 στην πλειοψηφία τους Καθηγητές των Οδοντιατρικών Σχολών της Μόσχας και άλλων ρωσικών πόλεων. Να σημειωθεί ότι 3 ακόμη αγγλικά βιβλία του κ. Λάσκαρη μεταφράζονται στη ρωσική γλώσσα.

Μερική άποψη της αίθουσας με ιατρούς στη Μόσχα.

Ο Καθηγητής Στοματολογίας Γιώργος Λάσκαρης.HOMEPAGE