<<< Προηγούμενη σελίδα

Nέα Προϊόντα

 

Η εταιρεία μας, MEDICHRAN Ιατρικά Προϊόντα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Applied Therapeutics Inc, Tampa Florida, USA, εισάγει στην ελληνική αγορά, στο χώρο του ρινικού πωματισμού, τους δύο νέους πωματισμούς γέλης (gel): RapidRhino για ρινορραγίες και RapidRhino για χειρουργική ρινός/παραρρινίων (FESS). O νέος πωματισμός γέλης (gel) RapidRhino είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία και αποτελείται από μία αδιάβροχη υδροκολλοειδή γάζα που περιέχει υδρόφιλα σωματίδια, όπως: κόλλα, ζελατίνη, πηκτίνη και καρβοξυλ-μεθυλ-κυτταρίνη (Carboxyl-Methyl-Cellylose). Βρέχοντάς την σε αποστειρωμένο νερό για 30Σ μετατρέπεται σε γέλη (gel). Oι ουσίες από τις οποίες αποτελείται έχουν την ιδιότητα αφΥ ενός να δημιουργούν ένα μικροβιακό φραγμό, εγκλωβίζοντας τους πιθανούς μικροβιακούς παράγοντες που θα απειλήσουν τον οργανισμό, μειώνοντας την παροχή οξυγόνου και αυξάνοντας την παροχή διοξειδίου του άνθρακα, αφΥ ετέρου έχουν την ικανότητα επίσχεσης της ρινορραγίας διότι έχουν την τάση να ενεργοποιούν ταχύτατα τους παράγοντες συγκόλλησης των αιμοπεταλίων, τη θρομβίνη και το κολλαγόνο, με αποτέλεσμα την άμεση δημιουργία του θρόμβου στο αιμορραγικό αγγείο, ακόμα και αν ο ασθενής είναι υπό αντιπηκτική αγωγή.

RapidRhino για ρινορραγίεςΑποτελείται από έναν ελαστικό καθετήρα με μπαλονάκι και αεραγωγό, ένα ανθεκτικό και υποαλλεργικό κάλυμμα των παραπάνω από PVC και τέλος από την υδροκολλοειδή γάζα. Φουσκώνοντας το μπαλονάκι με αέρα, καλύπτεται η ρινική κοιλότητα και ο βλεννογόνος, κάνοντας επιπωματισμό. Η υδροκολλοειδής γάζα προσφέρει ανέλπιστη ευκολία τοποθέτησης και αφαίρεσης, εφόσον δεν προσκολλάται στο νέο βλεννογόνο. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη, παιδικό (4.5cm), πρόσθιο (5.5cm), πρόσθιο με αεραγωγό (5.5cm), πρόσθιο αμφίπλευρο (5.5cm) και οπίσθιο (7.5cm).

RapidRhino για FESSΤο νέο RapidRhino για επιπωματισμό ρινός και παραρρινίων κόλπων επιταχύνει αποτελεσματικά την επουλωτική διαδικασία και απαλλάσσει από τη δυσχερή αφαίρεση. Το RapidRhino Gel Knit είναι ένα υλικό επίδεσης που παρέχει υδαρό περιβάλλον και προωθεί την επουλωτική διαδικασία, επιταχύνοντας την επανεπιθηλιοποίηση, καταστέλλοντας τη φλεγμονώδη αντίδραση και νέκρωση στα αρχικά στάδια και τέλος, μειώνοντας τη δημιουργία εφελκίδων έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις. Επίσης, διεγείρεται η αγγειογένεση με την ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων και η γρήγορη ενεργοποίηση βοηθά στην αποφυγή των συμφύσεων, αποφεύγοντας την προσκόλληση. Τέλος, το RapidRhino Gel Knit έχει άριστη συμπίεση, αφήνοντας ανέπαφη τη μέση ρινική κόγχη και βοηθά στην εύκολη και γρήγορη αφαίρεσή του, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή να χρειάζεται αναρρόφηση. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη (3cm, 4cm και 5.5cm) και είναι ιδανικό για χειρουργική ρινός και παραρρινίων ενδοσκοπικά (FESS), κογχοπλαστική, πλαστική ρινικού διαφράγματος κ.λπ.
Oι νέοι ρινικοί πωματισμοί RapidRhino είναι ένα απλό, εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου Ωτορινολαρυγ-γολόγου, για τη σίγουρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ρινορραγίας, τόσο στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία όσο και στο χειρουργείο, στις διάφορες ρινοχειρουργικές επεμβάσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210-4531077, 6944-149287.

 

 

 

 

HOMEPAGE