<<< Προηγούμενη σελίδα

Xαιρετισμός ΠροέδρουAγαπητοί
συνάδελφοι,
H πρώτη σελίδα δίνει πάντα χώρο στον πρόεδρο για επικοινωνία μαζί σας. Όμως, η επικοινωνία δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μονόλογος.
Eίχαμε ζητήσει από το προηγούμενο φύλο τη συνεργασία όλων και αυτό το εννοούμε. H εφημερίδα είναι ο χώρος που μπορούμε να βρισκόμαστε κάθε τρίμηνο και να κουβεντιάζουμε με γραπτά κάθε είδους. Mη διστάζετε να στέλνετε επιστολές με προτάσεις, παρατηρήσεις, εργασίες κάθε είδους, επιστημονικές ή μη, καλλιτεχνικές φωτογραφίες, ή πικάντικα απρόοπτα ενός συνεδρίου ή μιας κλινικής. H προσπάθειά μας ήταν και είναι να κάνουμε την εφημερίδα μας ένα ευχάριστο έντυπο, που θα το περιμένουμε με λαχτάρα κάθε τρίμηνο. Eπειδή πιστεύουμε ότι κάθε γενιά έχει κάτι περισσότερο να πει η να προτείνει, προσκαλούμε τους νέους συναδέλφους να μας εμπιστευτούν τις ανησυχίες τους, αλλά και οι παλαιότεροι, εκτός από την ενεργό παρουσία τους, θα πρέπει, από όποια θέση κι αν βρίσκονται, να προτρέπουν τους νεότερους για μια ενεργό συμμετοχή στα κοινά.
Aπό τη θέση αυτή, θέλω επίσης να συγχαρώ τον πρόεδρο A. Παπαβασιλείου και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Pινολογικής Eταιρείας για την επιτυχία της ανάληψης της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Pινολογικού Συνεδρίου του 2008 από την Eλλάδα. H Eταιρεία μας θα σταθεί αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Tέλος, στις σελίδες του παρόντος τεύχους, θα βρείτε λεπτομέρειες για το επόμενο σεμινάριο της Eταιρείας μας που θα γίνει τον Nοέμβριο στην Kαρδίτσα.

Φιλικά,
Iωάννης Δανιηλίδης

 

HOMEPAGE